Marsala
Loading...
X

Culoarea anului 2015 – Marsala

Dacă citești acest articol, mai mult ca sigur ai ajuns aici dorind să afli care este culoarea anului 2015 sau poate știi deja asta și dorești să strângi informații pentru a nu da greș atunci când vei ajunge să asortezi sau să accesorizezi această culoare.

Culoarea anului 2015

Cei de la Pantone stabilesc în fiecare an o culoare reprezentativă, care mai apoi e preluată de trendsetterii şi designerii renumiţi ai întregii lumi. Dacă anii trecuţi am fost surprinsi de verdele smarald sau de radiantele orhidee, anul acesta ne vom înveli cu Marsala.

Originea culorii Marsala se trage din Sicilia, din orasul cu același nume. Marsala reprezintă si numele unui vin din acele zone, vin ce denota naturalețea si sofisticarea tonurilor pământii.

Ar trebui să ne considerăm norocoși și norocoase, deoarece această culoare se potrivește cu mai toate nuanțele de piele, fiind o culoare perfectă pentru accesorii, machiaj, unghii și mai ales pentru articole vestimentare.

Vorbim despre o culoare versatila, ce scoate în evidență orice altă culoare alăturată și ce poate lua rolul unei culori neutre în anumite cazuri.

Marsala in Romania
Aceasă culoare a prins foarte bine la micii designeri români, iar despre vedetele internaționale sau chiar autohtone.. nu mai vorbim. Priviți în imaginea de mai jos cat de bine le prinde această culoare, chiar dacă fiecare dintre ele are altă nuanță a parului si alt tip de ten.

Marsala folosita de vedete

După cum puteți observa în imaginea de mai sus, Rochie marsala este prezentată în mai multe nuanțe,  fiecare pe placul celei care o poarta, aceasta culoare poate varia astfel: soft, deep, muted sau pure, light sau dark, warm sau cold. Tot pe baza acestor variații de culoare se pot face și combinații cromatice, în imaginea de mai jos aveți câteva palete de culori perfecte pentru a fi încercate de către dumneavoastră.

Cum sa combini marsala

Cred că deja v-ați făcut o idee despre această culoare și cu siguranță ați observat ca nu prea aveți cum da greș daca optați pentru marsala în combinație cu o culoare pală (vezi exemplele din imaginile de mai sus).

În continuare vă voi prezenta o serie de articole vestimentare ce au la bază această culoare.

Exemple marsala

Pe sfârșitul articolului țin să vă anunț că v-am pregătit un concurs în care puteți câștiga o rochiță de culoarea marsala, apăsați pe imaginea de mai jos pentru a afla mai multe informații.

concurs-marsala