Ce paltoane se poarta in 2015
Loading...
X

Paltoane și trenciuri la modă în 2015

paltoane la moda in 2015Cel mai binevenit articol vestimentar în sezonul rece, îl reprezintă paltoane. Acesta ne-a încălzit zeci de anotimpuri și suntem siguri ca o va face și de acum în colo.
În iarna 2014-2015 se poartă în continuare paltoane în stilul army și paltoane de damă în stilul barbatesc, specific anilor 60, 70.
Elegante si cambrate pe corp, pentru sezonul de toamnă-iarnă 2014-2015, tendințele de paltoane și trenciuri sunt mai lungi și mai confortabile. Paltoanele și jaketele supradimensionate au fost cele mai întalnite pe podiumurile de modă ale celor mai celebri designeri ai lumii.
Tendinţa oversize este din nou la modă, aici vorbim despre paltoanele supradimensionate ce se regăsesc în număr mare în colecțiile marilor designeri. Hainele lungi cu unul sau două rânduri de nasturi și linii drepte sunt cel mai des întalnite pe website-urile de specialitate, precum și în colecțiile marilor designeri.
ce paltoane se poarta in 2015
Pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015, tendințele se îndreaptă spre paltoanele și trenciurile mai lungi și mai confortabile. Supradimensionate, uneori exagerate, așa au fost văzute paltoanele și jaketele pe podiumurile de modă ale celor mai celebri designeri ai lumii.

Paltonul roșu din prima imagine este din stofa casha in cloș, cu doua rânduri de nasturi, buzunare, glugă prevazută cu blană. Captușeală matlasată (100 g/mp.). El poate fi comandat de pe Ellens.ro, intrând pe magazinul online de damă.