Tendinte in moda toamna 2014
Loading...
X

Tendințe în modă toamnă-iarnă 2014-2015

tendintele din toamna iarna 2014 2015A sosit timpul să ne despărțim de pantalonii scurti atât de mult îndrăgiți în zilele toride de vară și sa ne îndreptam atenția catre pantalonii lungi și catre ținutele mai adecvate zilelor răcoroase de toamnă. Marii designeri și-au prezentat încă din timpul verii noile colecții pentru sezonul toamnă-iarnă 2014-2015, iar in acest articol găsiți cele mai importante sfaturi și tendințe de care trebuie să țineți cont in alegerea viitoarelor outfit-uri.

Paltonul este piesa de bază a garderobei de iarnă. În sezonul toamnă-iarnă 2014-2015 paltonul se lungeste, nu mai este 3/4, ci coboară pană în zona gleznelor.

Noile tendințe urmăresc punerea în evidență a unei femei elegante și romantice, pline de senzualitate si mister. Dantela, atat de populară vara aceasta se păstrează în tendințele perioadei următoare, tendințe ce sunt dominate de stilul anilor 60, 70, unde predomină formele geometrice și imprimeurile florale cu aspect retro precum și stilul masculin.

imprimeuri florale la toamnaCulorile aprinse care ne-au bucurat privirea pe timpul verii, se mențin în trend și în toamna aceasta, ele putând fi combinate cu nonculorile (alb, negru și derivatele din alb și negru) pentru estomparea contrastului puternic. Imprimeurile ramânând la modă, este recomandată combinarea lor cu elemente uni de culori specifice anilor 60, 70 ( galben pal, roz pal, indigo, bleu-marin, etc.)

Articolele din piele, ca în fiecare sezon, ramân la modă, însa tendințele din toamna aceasta sunt alegerea de articole cu o croială în stilul anilor ’60. Se poartă fustele scurte din piele și pantalonii, fie în culorile clasice (negru, maro, gri), fie în culori pastelate (bleu, lavanda).

Pentru zilele racoroase vă recomandăm nelipsita catifea; pe cat de moale și de fin este acest material pe atat de mult stimulează simțurile delicate ale femeii. Cum acest material se pastrează în trenduri în ultimii ani, la fel putem vorbi și despre stilul armysemi-uniformele kaki sau imprimeurile camuflaj sunt la onoare în sezonul rece.

Moda anilor 60

Animal print-ul ne-am obișnuit să ramână la modă, însă nu trebuie folosit exagerat; pentru a nu da greș, alege să porți articole separate și mici, cum ar fi o esarfa, o pereche de mănuși sau o fustă scurtă. Ca un ultim sfat, încearcă sa nu-ți neglijezi coafura, aplică stilul anilor 60, 70 și acolo pentru a fi sigură ca vei fi în centrul atenției la orice eveniment unde te vei duce.

sursă imagini: incabinadeproba.ro, emilly.ro

7 observations on “Tendințe în modă toamnă-iarnă 2014-2015
  1. Aura

    Sunt foarte folositoare sfaturile tale. În mod cert o sa le iau în considerare.
    Faci o treaba foarte buna. Mulțumim! 😀